Vår verksamhet

Verksamhet

Ett familjeföretag

Din El Öresund AB är ett företag som ägs och drivs av familjen Madsen i Åstorp, Skåne, sedan 2007. Erfarenheten inom företaget sträcker sig givetvis mycket längre bakåt i tiden än så, men det var då firman i den form den existerar idag uppkom. Din El Öresund AB är en liten och intim elfirma, alltid med snabb och nära kontakt med kunden eftersom beslutsvägarna är minimala. Som elektrikerfirma är vi som arbetar här på Din El Öresund AB hängivna vårt yrke och tar med stort intresse del av de nyheter som hela tiden dyker upp i vår bransch. Vi har bred kompetens inom el, och stora visioner om framtiden.

Vi håller oss ajour

Som i de flesta teknikstyrda branscher idag så sker utvecklingen inom elektronik oerhört fört och nya, fantastiska lösningar dyker upp hela tiden. Detta gör vårt yrke väldigt spännande – det finns alltid något nytt, urcoolt att lära sig eller ta del av. Vi deltar i fortbildningar och tar del av ny information som presenteras i branschen så att vi som din elektriker alltid kan erbjuda dig det bästa.

Vår vision

Vi på Din El Öresund AB arbetar för att alla som bor i Höganäs och Klippan ska ha tillgång till en kvalitetsinriktad elektriker med fokus på hållbara lösningar, samtidigt som priserna hålls humana. När du behöver en elektriker så vill vi vara ditt självklara val och därför vill vi genom vår jourtjänst finnas tillgängliga för dig 24/7, året om.

Vi är serviceinriktade och lyhörda för dina önskemål och är aldrig nöjda med vårt arbete hos dig förrän du är nöjd. Vi är inga «tidsoptimister» utan har stor respekt för utlovade tidsramar och att hålla de tider vi avsatt – vi vet hur dyrbar tiden är för dig, precis som för oss.

Vi gör jobbet

Letar du efter en elektriker i Höganäs och Klippan, som kan ta sig an såväl akuta fall som helhetsuppdrag, hör då av dig till oss på Din el Öresund AB.

Läs mer

Behöver du en elektriker i Malmö?

DG Elservice är en elektriker med bas i Malmö. Hos dem får du riktigt bra service och kompetens på samma gång!